Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Welkom bij onze winkel online!

De beveiliging van uw persoonlijke informatie is erg belangrijk voor ons. Wij verkopen of verlenen uw persoonlijke informatie nooit aan enige derde partij onder alle omstandigheden. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog en zullen werken om de beveiliging en privacy van persoonlijke gegevens te beschermen die u aan ons verstrekt en alleen zal gebruiken zoals we hebben beschreven in ons privacybeleid.

Welke persoonlijke informatie verzamelen we?

Zoals hierboven uiteengezet in meer detail hieronder verzamelen we persoonlijke informatie die u verstrekt bij het gebruik van de internet-winkelwebsite ("site"). Deze informatie bevat uw voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer wanneer u uw account maakt. U kunt deze site doorzoeken zonder een account te creëren, maar u moet een account aanmaken wanneer u iets koopt en in orde bent om de bestelling en de andere diensten van onze website te kunnen volgen. Wij vragen u om uw persoonlijke gegevens te bevestigen wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Dit stelt ons in staat uw vertrouwelijkheid te beschermen door uw identiteit te verifiëren.

Internet-Winkelen verzamelt niet opzettelijk persoonlijke informatie over kinderen onder de leeftijd van 13. Als u onder de leeftijd bent van 18 maar ten minste 13 jaar oud mag u deze site alleen gebruiken onder toezicht van een ouder of wettelijke voogd die ermee akkoord gaat Gebonden worden door de gebruiksvoorwaarden van onze website.

veiligheid

Onze website maakt gebruik van SSL-versleuteling op industriële standaard (Secure Sockets Layer) (SSL) op alle webpagina's waar persoonlijke informatie vereist is. Deze coderingstechnologie beschermt uw naam, adres en creditcardnummer tijdens datavervoer. Wij tonen de geverifieerde veilige verzending trots op - onze website is gescand met de controle scan geverifieerde beveiligingslek voor meer dan 11000 beveiligingslekken. Deze site wordt weeklijks getest en op aanvraag om de FBI / SANS Internet Security Test te testen.

Terug